Ugrás a lényegre

Early bird diákjeggyel az idei Hacktivityre

· 2 perc olvasmány

Megnyílt a regisztráció az idei, immáron 13. Hacktivityre. Június 31-ig a legkedvezőbb áron tudtok jegyet váltani a Hacktivity weboldalán. A diákoknak rendkívüli kedvezményt biztosítanak a szervezők.

Íme, egy kis ízelítő a programból:

A 13. Hacktivity 2016. október 21-22-én, pénteken és szombaton a MOM Kulturális Központban lesz (1124, Budapest, Csörsz utca 18.).

Idén is lesznek előadások, mellette párhuzamosan szerveznek Hello Workshopokat, ismét lesz lockpicking, hardware hacking, számos érdekes program, meglepetések és jól megszokott esti buli sem maradhat el!

Két keynote speaker a fedélzeten

Idén két keynote előadóval is készültek a résztvevőknek. Ott lesz Komáromy Dániel, a magyar srác, aki társával (Nico Golde) közösen megnyerte a Mobile Pwn2Own-t, a verseny történetében elsőként egy Samsung csúcsmobil baseband egy sérülékenységének kihasználásával. Dani 2015-ben csatlakozott a Comsecurishoz biztonsági kutatóként, előtte pedig a Qualcommnál dolgozott, ahol nulladik napi sérülékenységekre vadászott.

A másik kulcselőadó pedig Travis Goodspeed, a vérbeli hardver hacker, aki ha úgy adódik, leselejtezett katonai parabolát telepít a kertjébe, hogy műholdak mozgását figyelje. Nevéhez fűződik (egyebek mellett) az első publikus merevlemez firmware rootkit, és a Facedancer USB fuzzer megalkotása is. Társaságában a hálózati réteg alatti vadregényes vidék történetei mellett a hamisítatlan hacker gondolkodásmódba is betekintést nyerhetünk.

Ne felejtsétek, most még kedvező áron válthatjátok meg belépőtöket a konferenciára.