Ugrás a lényegre

Salgópályázat – 2022 tavasz

· Egy perc olvasmány

Ismét pályázni lehet a KSZK villanykarosoknak nyújtott szerverhoszting szolgáltatására, mely ideális szakdolgozathoz, diplomamunkához vagy egyéb kutatás/fejlesztéshez szükséges szerver működtetéséhez.

Jelenleg 5 salgópolcos helyre, valamint 2U-nyi rackszekrényes helyre lehet pályázni. Az elhelyezett szervereket két, összesen több mint 36kW-os berendezés hűti.

Az elhelyezés ingyenes, csak egy hálóreget kell csinálni, amelyre ugyan azok a szabályok vonatkoznak, mint a nem salgósokra, így akinek a többi hálóregekért fizetnie kell, annak a salgósért is kell. A külsős pályázóknak szükségük van kollégista felelősségvállalóra.

Szabályzat (https://support.sch.bme.hu/kb/faq.php?id=22)

Fontos, hogy az elhelyezendő gépeket fel kell matricázni, lehetőleg az előlapjukon. A matrica sablonját ezen a linken éritek el.

Fontos még, hogy az összes szervergépen kötelezővé vált az LLDP szolgáltatás futtatása, és azon keresztül legalább a szerver hosztnevének hirdetése.

Rackelhető gépet rack sín hiányában nem tudunk elhelyezni.

Pályázat leadása ezen a formon, határidő: 2022. március 30.

A pályázatok elbírálása folyamatos, legfeljebb egy hét feldolgozási idővel.

Eredményhirdetés:

– A pályázók a pályázatuk pozitív elbírálását követően, előzetes egyeztetés után helyezhetik el gépeiket a KSZK szervertermében és ekkortól csinálhatnak hálóreget a megfelelő hálózatba.

– Kontakt személy: Várkonyi Kornél (varkonyi.kornel [at] kszk.bme.hu)